Referenser

Rickard Söderberg, Foto Karin Törnblom
Foto: Karin Törnblom

Hos Stjärndistribution har jag, redan från första dagen, fått den mest professionella och samtidigt personliga service jag någonsin kunnat drömma om från en distributör. Och mer därtill. 

För en liten egenföretagare som jag, är deras hjälp ovärderlig. Och jag uppskattar särskilt att de alltid bemöter sina kunder med ett leende.

Rickard Söderberg

Gaytenor Sweden

Marit Mossbäck, Soulfoods
Med hjälp av StjärnDistribution har vi, som litet förlag, kunnat tillhandahålla våra böcker på ett lika proffsigt sätt som vilket annat större förlag som helst. Och tack vare att StjärnDistribution sköter den tråkiga biten av förlagsverksamheten, som lagerhållning, distribution och fakturering, kan vi lägga all vår tid och fokus på att göra det vi är bäst på och tycker är roligast. Genom StjärnDistributions webbsida har vi en tydlig och enkel överblick över vilka kunder vi har och hur stor försäljningen är dag för dag. Dessutom har vi fått jättefina möjligheter att marknadsföra våra böcker i StjärnDistributions produktkatalog och nyhetsbrev via mail, som når ut till Sveriges bokhandlare och flera andra återförsäljare. Jag kan varmt rekommendera StjärnDistribution. De ligger inte bara i frontlinjen när det gäller att hitta nya lösningar, de är alltid tillmötesgående och ger snabb hjälp när det behövs.

Marit Mossbäck

Butterfly Stories

Rickard Andersson, Bokförlaget Bokgym
StjärnDistribution passar oss som förlag väldigt bra. Vi valde dem tack vare förtroendeingivande diskussioner som utmärktes av trygghet och yrkesskicklighet. StjärnDistribution är en personlig och pålitlig distributör. De skapar en nära kontakt med sina uppdragsgivare vilket är tryggt. Själva distributionen är pålitlig och vi känner oss alltid säkra på att böckerna kommer fram i rätt tid och på rätt plats. Personalen i kundtjänsten är alltid trevliga och skickliga. De ställer upp när problem eller frågor uppstår. Vi rekommenderar varmt StjärnDistribution till er som söker en personlig och professionell distributör.

Rickard Andersson

Bokförlaget Bokgym

Emma Holmgren, Parus Förlag

StjärnDistribution har varit med mig hela vägen – från egenutgivning på ostadiga ben till etablerat bokförlag med flera titlar. Jag minns de första hundra böckerna som jag skickade hemifrån och är glad att jag tidigt insåg värdet av en bra distributör. Processen ut till återförsäljare och kund går smidigt, likaså faktureringen. Inloggningen hos StjärnDistribution ger mig en god överblick över försäljningen med daglig uppdatering.

Och kanske det bästa av allt – trevlig kundtjänst med snabb återkoppling vid frågor som dyker upp på vägen.

Emma Holmgren

parus förlag

Roland Andersson, Fredsbasker förlaget

LOGISTIK låter lite stelt – men med det skräddarsydda administrativa systemet REPORT får jag nu hos StjärnDistribution en intuitiv närhet och full koll på de administrativa delarna i mitt hybridförlag. Enkelt, tydligt och översiktligt!

Roland Andersson

FredsbaskerFörlaget

Rulla till toppen