Pär Nilsson delägare i StjärnDistribution

Pär Nilsson är hälftenägare i StjärnDistribution AB. Pär har lång erfarenhet från arbete i ledning och styrelse i olika bolag och kommer närmast från rollen som vd för Förlagssystem. Han har tidigare varit vd för börsnoterade boktryckerikoncernen ScandBook där han fortfarande är delägare och sitter i styrelsen.

Pär Nilsson och Peter Boqvist, StjärnDistributions ägare
Peter Boqvist och Pär Nilsson, StjärnDistributions ägare

– Vi är mycket glada att Pär vill gå in som delägare i bolaget. Med sin breda erfarenhet från branschen både inom logistik och tryck kommer han att tillföra StjärnDistribution viktig kompetens, säger Peter Boqvist, ägare och grundare till StjärnDistribution.

Pär Nilsson berättar att han ser stora möjligheter för StjärnDistribution. Företaget befinner sig i en starkt expansiv fas och har under hösten tredubblat lagerytan.

– Jag ser mycket fram emot att få möjligheten att vara med och påverka StjärnDistributions framtid. Det finns stor potential att ta in fler uppdrag i våra två fina anläggningar i Hofors och Falun. StjärnDistribution har unika systemlösningar som tillsammans med stor erfarenhet av logistik, fantastiska medarbetare och kostnadseffektiv produktion gör företaget mycket konkurrenskraftigt.

Rulla till toppen