Jobb

Lagermedarbetare

STJÄRNDISTRIBUTION
StjärnDistribution erbjuder helhetslösningar för e-handel, som inkluderar lagerhållning, logistik, distribution, fakturering, betallösningar och kundtjänst. Vi erbjuder också nyhetsbrev, produktfotografering och vi kan tillfredsställa företagens behov av trycksaker via vårt tryckeri Hofors Digitaltryck. Vi utvecklar webbshopar via vår egen plattform NopEkvist, vi har kompetenta medarbetare inom systemutveckling som kan göra integrerade lösningar som passar de flesta.

Vi har huvudkontor och lager i Hofors och lager i Falun.

LAGERMEDARBETARE
Söker du ett arbete där du får arbeta fysiskt med kroppen? Trivs du med ett högt arbetstempo och gillar du att arbeta fokuserat i det höga tempot? Då är jobbet på vårt lager något för dig!

Vi söker ett antal härliga personer som med glädje kan hoppa in med kort varsel och arbeta både korta och lite längre dagar.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifter som förekommer är orderplock, packning, slutmontering av vissa produkter samt avgångsregistrering. Vi arbetar även med godsmottagning, ankomstregistrering, inleverans och upplockning av produkter på hyllplats och pallplats och påfyllningsarbete, makuleringsarbeten och ompallningar.

Delar av lagerhanteringen sker med truck vilket underlättar arbetet. Arbetet på lagret är stundtals mycket fysiskt krävande så god fysik är viktigt.

Arbetstiderna är varierande enligt schema mellan 07.00-18.00 och arbete utförs till största delen på lagret i Falun men arbete kan även förläggas till Hofors.

PROFIL & ERFARENHET
Vi söker självständiga och effektiva medarbetare med sinne för siffror och system, som har förmåga att kunna fokusera i en verklighet som är föränderlig. Vi tror att du har lätt för att se helheten och en förmåga att skapa ordning och reda, har hög arbetsmoral, stor vilja, drivkraft och lätt för att lära. Vi trivs med medarbetare som har ansvarskänsla, social kompetens och sunt förnuft. Som alltid vid rekrytering lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi ser att du har god datavana, kanske erfarenhet från systemstöd, talar och skriver bra svenska. Har du vana från liknande arbeten, kanske distributionslager eller från styckegodshantering så är det meriterande. Likaså är det meriterande och truckkort A+B. Det är krav på B-körkort.

VILL DU ANSÖKA ELLER VETA MER?
Skicka in din ansökan med CV och personligt brev till e-post jobb@sdist.se

Frågor om tjänsten eller om oss besvaras av Helena Blom på telefon 0290-76 76 76 eller via e-post jobb@sdist.se

Ladda ner jobbeskrivningen som PDF: Lagermedarbetare 2021

Rulla till toppen