Grafisk form

Vi hjälper ert företag att synas! På vår grafiska avdelning skapar vi allt från logotyper till en grafisk profil för ert företag. Vi kan bland anat producera kataloger, affischer, produktblad och pressreleaser som vi skriver ut i vår digitala tryckpress eller skickar till offsettryck. För er som vill ha illustrationer eller sättning av böcker är det ytterligare en grafisk tjänst som finns under vårt tak. Vi erbjuder även flera webbtjänster. Vill ni skicka ett nyhetsbrev eller ha en animerad banner att lägga ut som reklam på webben? Vill ni skapa en webbsida eller varför inte en webbshop?

Vi kan erbjuda ...

Webbshop/Webbplats

Oavsett om ert företag redan har en grafisk profil eller inte hjälper vi er gärna att skapa en webbsida eller en webbshop med vår e-handelslösning NopEkvist.

Annonser och banners

Vi hjälper er att skapa annonser och digitala banners i alla storlekar och anpassar dem för olika tidningar, kataloger och webbsidor.

Produktblad/Pressreleaser

Vi hjälper er att göra era produkter mer synliga genom formgivning och tryck av snygga och informativa produktblad eller pressreleaser.

Bok- och CD-omslag

Vi skapar tryckfärdiga omslag till böcker och cd-skivor.

Kataloger

Har ni många produkter som ni vill visa för era kunder? Då hjälper vi er gärna att skapa en katalog!

Sättning av böcker

Vi ser till att manus blir till bok. Vi gör layout, sättning och skapar ett tryckfärdigt dokument.

Rulla till toppen