E-handel och webbutveckling

Hos oss är det ni som väljer ambitionsnivå för er webbutik, vi jobbar utifrån era unika behov och kan ge er snabb och koordinerad support.

NopEkvist

NopEkvist heter vår e-handelsplattform som är helt ihopbyggd med vår logistik, orderhantering och kundtjänst. Vi installerar butiken och du redigerar innehållet direkt via ett webbaserat gränssnitt, med gott om möjligheter för den avancerade användaren likväl som en ivrig nybörjare.

NopEkvist är vår anpassning av nopCommerce – en toppmodern och mycket kraftfull e-handelsplattform som ständigt utvecklas av ett aktivt open-source community. Vi har integrerat denna e-handelsplattform med Stjärndistribution AB:s fulla distributionslösning, vilket innebär att alla våra tjänster står till ert förfogande. För er integrerade webbutik erbjuder vi bland annat följande:

Beställning

Betalningslösningar: Hos oss kan era kunder betala säkert och tryggt med kort och internetbank via SwedbankPay. Kortuppgifter kan sparas genom SwedbankPay för att underlätta nästa köp. Kund kan också betala med faktura, och vi står för kreditrisken samt kreditbedömning. Att själv skaffa en betallösning kan både vara tidskrävande och kostsamt. Med våra avtal får ni tillgång till en professionell och säker betallösning till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

Order och lagerintegration: Ordrar, produkter och lagersaldo är integrerade med StjärnDistributon och därför kopplade till alla tjänster som StjärnDistribution erbjuder. Vi tar ansvar för att ordrar behandlas och för att kundtjänst kopplas in vid eventuella fel. Vår kundtjänst står till förfogande för att underlätta er försäljniing.

Internationellt: Vi kan skicka till hela världen. Ni kan själv välja vilka länder ni vill tillåta beställning från. Vi har stöd för flera språk, samt flera valutor med en standardvaluta som utgångspunkt. Vid beställning från utland kan ni, liksom inom Sverige, bestämma fasta fraktpriser eller använda faktisk frakt. Vi bistår med kundsupport på engelska och svenska.

Produktpresentation

Produktsökning med autokomplettering: Era besökare kan söka på fritext på en stor mängd produktattribut, som titel, författare/producent, kategorisering m.m.

Kategorier och tillverkare: Ni kan själv enkelt hantera kategorier och underkategorier för era produkter. En produkt kan kopplas till flera kategorier och vi har stöd för att tilldela särskild frakt till utvalda kategorier. Tillverkare är intressant om ni vill lyfta fram och tillåta sortering på olika tillverkare för era produkter.

Attribut, färger, storlekar: Ni kan lägga till flera produktvarianter till samma produkt, till exempel klädstorlekar eller färg, och ge produkterna motsvarande attribut. Varje produktvariant kan ha individuell pris, bild, beskrivning etc. Varje produkt kan ha flera bilder.

Nedladdningsbara produkter: Ni kan erbjuda era kunder läsprov och nedladdningsbara produkter. De senare kan sparas på kundens konto för senare åtkomst. Ni kan begränsa antalet visningar om så önskas.

Cross-sell: ”Kunder som köpte detta köpte även” visas automatiskt. Relaterade produkter visas automatiskt om produkter har kopplats till varandra. Ni kan själv enkelt koppla produkter till varandra, och även tagga produkter för att lyfta fram populära sökord. Ni kan visa bästsäljare samt aktuella produkter på startsidan.

Recensioner: Kunder kan recensera produkter. Ni kan bestämma om dessa ska granskas innan publicering samt få mail vid nya recensioner.

Design och innehåll

Design: Våra grafiker och webdesigners kan hjälpa er att presentera ert innehåll på bästa sätt. Vi prioriterar användbarhet och att kunden får en trevlig köpupplevelse i er butik. Vi kan även skapa logotype, annonser och redaktionellt innehåll anpassat till butiken – läs mer under Grafisk formgivning. Vi erbjuder sliders, bildkaruseller och utrymme för annonser. Vi erbjuder rådgivning om hur ni kan öka konverteringen i er butik.

Annonsering, kampanjer och erbjudanden skapas lätt med egenutvecklade verktyg, och saknar ni en funktion kan vi programmera den åt er. Ni kan också komplettera er butik med rent redaktionellt material som artiklar, pressmeddelanden eller evenemang.

Sidor: I er butik ingår, förutom produkt- och kategorisidor, alltid kundkonto-sidor, försäljningsvillkor, Kontakta oss, Om oss (om så önskas) och Sajtkarta (om så önskas). Du kan även lägga till egna sidor och redaktionellt innehåll och med hjälp av oss visa detta var som helst i butiken.

Mobilanpassning: Vi erbjuder ett eget tema särskilt till mobil, och kan även bygga er sida med responsiv design för en optimal användbarhet vid alla skärmupplösningar och -storlekar. Med alla mobila enheter som finns på marknaden idag är det en klar fördel att kunna attrahera alla köpare oavsett enhet. De flesta köp sker idag från paddor!

Skräddarsytt: Om ni har egna designlösningar eller behov så kan vi skräddarsy en lösning för er.

Mervärde för kunden

Funktioner: Ni kan skapa ett mervärde för era kunder genom topplista, önskelista, tipsa en vän, Facebook-integration, enkäter, presentkort och recensioner samt hålla sidan levande med nyheter och blogg. Kunder som skapar konto kan lägga upp en adressbok med flera adresser, se orderhistorik och bevaka produkter som är tillfälligt ur lager. Inloggade kunder har dessutom en snabbare väg till kassan vid nästa inköp.

Blogg: Vi erbjuder ett inbyggt bloggverktyg där ni enkelt kan lägga till text och bilder i design- eller html-läge. Till bloggen hör navigering efter inlägg per månad samt detaljsida där kommentarer visas.

Nyheter: Liksom bloggverktyget kan ni med nyhetsverktyget enkelt uppdatera era kunder om det senaste, tipsa om nya produkter, erbjudanden eller events, och berätta om nya funktioner på sidan.

Både blogg och nyheter kan läggas direkt på startsidan eller där ni önskar ha den i er butik. Ni kan själv välja om kommentarer ska tillåtas samt aktivera mailnotifikation vid nya kommentarer. Ni kan begränsa så att bara inloggade användare har tillgång till funktioner som kommentarer och recensioner.

Merförsäljning

Kampanjverktyg: I butiken kan ni enkelt skapa attraktiva erbjudanden. Ge kunder fri frakt och/eller nedsatta priser på era varor, och tidsbestäm sedan erbjudandet och/eller koppla det till en valfri kampanjkod. Ni kan rikta era kampanjer mot kundgrupper, eller ge rabatt för en viss kategori, produkt eller order.

Annonsverktyg: Vi kan hjälpa er med verktyg som Google AdWords för att driva nya kunder till er butik. Vi erbjuder även marknadsföringstjänster, se Marknadsföring.

Statistik: Vi kopplar ihop er butik med Google Analytics, som är ett kraftfullt verktyg för att kartlägga trafik och slutförda köp. Detta möjliggör för analys av era besökare och ger underlag för att utveckla sidor, kampanjer och erbjudanden.

Nyhetsbrev: Ni kan låta kunderna anmäla sig för nyhetsbrev för att ta del av rabatter och erbjudanden. Vi hjälper till med utformning och utskick via en egenbyggd e-postrobot – allt för att minimera risken för att era brev klassas som spam. Givetvis har ni även tillgång till era e-postkontakter genom ert backoffice online.

Försäljning till företag: I er butik kan ni välja om priser och frakt ska visas med eller utan moms, samt om kunder ska få välja hur moms ska visas. Ni kan skapa en kundgrupp för återförsäljare och ge riktade erbjudanden till denna. Ni kan även göra redaktionellt innehåll synligt bara för inloggad kund som placerats i denna kundgrupp.

Rulla till toppen